Zadarska KK Diadora jedini košarkaški klub u Hrvatskoj s vlastitim web shopom!

Dok drugi godinama pričaju i najavljuju, zadarska Diadora ostvaruje pa je od danas jedini košarkaški klub u Hrvatskoj s vlastitim web shopom!

Iako formalno i vremenski ne postoji dugo, KK Diadora je organizacijski već na razini izvan hrvatskih sportskih okvira – od web stranice i shopa, komunikacije putem društvenih mreža i novih grafičkih standarda, do potpune transparentnosti financija, procesa sastavljanja momčadi i organizacije međunarodnog FIBA-inog 3×3 turnira.​

Plod je to predanog i napornog rada sportskih volontera i Entuzijasta koji su u samo četiri mjeseca postojanja ostvarili sve zacrtane projekte od kapitalnog značaja za daljnji razvoj i funkcioniranje. Nakon organizacijski i igrački najkvalitetnijeg uličnog turnira u Zadru, red je došao na službene klupske stranice i webshop.

Od danas u njemu svi zainteresirani mogu postati članovi Kluba, a uz službenu opremu KK-a Diadora kasnije će se moći pronaći i ostali sportski asortiman budućeg tehničkog sponzora.

Članstvom se ostvaruje pravo odlučivanja po principu 1 član – 1 glas, a KK Diadora postaje Klub u vlasništvu svojih članova.

Webshop dostupan je na adresi https://www.kkdiadora.com/shop.

O KK-u DIADORA

KK Diadora osnovan je od grupe košarkaških Entuzijasta u svrhu promicanja sportskih vrijednosti i vraćanja statusa košarci kakvog Zadar zaslužuje. ​Klub starog zadarskog naziva čije je ime nosio i brončani olimpijski osmerac, Diadora, krenuo je s radom na osnivačkoj skupštini u ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...