Zbog ovih su osobina Lavovi tako neodoljivi

Proučite osobine koje čine Lavove privlačnima i poželjnima u društvu. Ako se dosad niste zagrijali za nekog Lava ili Lavicu, kad u ovom prilogu doznate kakve ih vrline krase, postat ćete njihov obožavatelj i na neviđeno!

Njihov je zaštitni znak kraljevsko držanje, a magnetskom šarmu samouvjerenih Lavova zbilja je teško odoljeti.

Ovo su osobine zbog kojih volimo Lavove:

Predvođenje

Lavovi vole pažnju i žele biti u središtu pozornosti. Imaju prirodnu karizmu i ne boje se tuđih pogleda. Mogu biti bahati i nabusiti pred onima koji im uskraćuju poštovanje, ali ako uoče da drugi prihvaćaju njihovo vodstvo, postaju blagi i zaštitnički nastrojeni. Zahvaljujući toplini kojom zrače, većina ih prihvaća kao neupitne vođe.

Energičnost

Među pozitivnim osobinama je njihova neiscrpna energija. Lavovi daju sve od sebe u bilo kojem zadatku na kojem rade. Njihova je energija zarazna pa se i ljudi koji ih okružuju jače angažiraju kad vide njihov primjer. Mnogi priznaju da im je neugodno zabušavati na poslu ako je među njima tipičan poduzetni Lav.

Postojanost

Bilo u osobnom, bilo u profesionalnom životu, Lavovi uvijek teže trajnosti. Žele dugoročan posao, dugoročnu vezu, dugoročan dom. Lutanje i predomišljanje, misle oni, obilježje je slabića. Ako vam Lav otkrije svoj stav o nekome ili nečemu, možete računati na to da će jednako razmišljati i deset godina kasnije.

Pouzdanost

Lav je pouzdan i vrijedan povjerenja, a isto očekuje od drugih. Ako u međuvremenu niste postali neprijatelji, poduzet će sve što je moguće da ispuni obećanje koje vam je dao ili da priskoči u pomoć ako uoči da ste u nevolji. Razumije se – iznevjerite li vi njega prvi, vratit će vam višestruko.

Privlačnost

Lavovi su seksi čak i kad nisu zgodni i privlačni u konvencionalnom smislu. Imaju neku ‘vibru’ kojom privlače tuđe poglede i pažnju te ne moraju ulagati puno truda da bi bili uspješni u svojim romantičnim i seksualnim nastojanjima. Kao ljubavnici su dinamični i velikodušni jer ne žele razočarati partnera, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...