BB Max se zaručio: “Presretan sam što je došla živjeti kod mene u Zadar”

Marijan Lisak (49), bivši stanar Big Brother kuće, već nakon ulaska u reality otkrio je kako nikad nije imao sreće u ljubavi. Tri mjeseca poslije upoznao je ljubav svog života, Katarinu Kreševljak (38).

Ljubav preko interneta

– Nakon što sam izašao iz showa, dobio sam njezinu poruku na Facebooku. Svakodnevno je pratila ‘Big Brother’, a ja sam joj bio favorit – rekao nam je Marijan, koji je nakon nekoliko dana dopisivanja s Katarinom motociklom krenuo u njezin rodni Dubrovnik, pišu 24sata.

Ništa mu nije predstavljalo problem, pa ni 350 kilometara udaljenosti. Prvi sastanak dogovorili su na dubrovačkome Mostu dr. Franje Tuđmana.

– Ona je žena koja voli i poštuje Hrvatsku, obožava motocikle i uživa u putovanjima. Dobra je majka maloljetne curice, vrijedna radnica… Ona je moja srodna duša – rekao je zaljubljeni Max, koji smatra da je ulazak u reality njegov najveći uspjeh jer, da nije bilo njega, nikad ne bi upoznao Katarinu. Nakon malo više od dva mjeseca veze Marijan se odlučio na idući korak.

Odlučio sam je zaprositi na Thompsonovu koncertu pred 50.000 ljudi. Čak sam ga i nazvao, ali su odbili moju zamolbu. Brzo sam promijenio plan i odlučio da ću to učiniti pred 300 ljudi u Petrinji na Moto partyju – prisjetio se Lisak najljepšeg dana u životu.

Počeli zajednički život

Njegova buduća supruga radi kao farmaceutkinja, a zbog Marijana je odlučila spakirati stvari i s kćerkicom napustiti rodni Dubrovnik.

– Presretan sam što je došla živjeti kod mene u Zadar. Njezinu kćer upisali smo u osnovnu školu, a ona je u samo nekoliko dana pronašla posao u struci – pohvalio se bivši pripadnik 1. gardijske brigade HV-a, koji još ne planira vjenčanje, ali kad bude, kaže da će sigurno zvati Antonija Orača (27) i Alenu ‘Anezi’ Nezirević (31) iz Big Brothera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...