Biciklisti i motoristi i ove će godine povezati Zadar i Knin

Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice VRO Oluja i ove godine održat će se tradicionalni moto defile Od Branimira do Zvonimira u organizaciji MK Beštije Zadar i biciklistički maraton Zadar – Knin nazvan Put vjetra put Oluje, u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar.

23. izdanje biciklističkog maratona Zadar – Knin održat će se u nedjelju, 5. kolovoza, u organizaciji Biciklističkog kluba Zadar i Zadarske županije. Okupljanje sudionika je u 6 sati ispred prostorija BK Zadar na adresi Put Stanova 3. Predviđeni dolazak u Knin je u 12 sati, a povratak sudionika iz Knina organiziran je autobusom u 14 sati.

Prijave za biciklijadu zaprimaju se do petka, 3. kolovoza, do 12 sati u trgovini Bianchi u zgradi Ljepotica.

Od Branimira do Zvonimira tradicionalni je moto-defile Zadar – Knin u organizaciji MK Beštije i Zadarske županije. Motoristi kreću također u nedjelju, 5. kolovoza, u 10 sati s Branimirove obale, a dolazak sudionika u Knin očekuje se u 12 sati.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...