Brazilcu su otkazali smještaj u Zadru jer je homoseksualac?!

Fabiano Vallim požalio se na Twitteru kako je ostao bez apartmana u Zadru zbog svoje seksualne orijentacije. Vlasnik apartmana se ne javlja na telefon.

Stvarno sam u šoku na koji su me način tretirali kao gosta hotela u Hrvatskoj. Homofobija zbilja boli, požalio se u ponedjeljak na Twitteru Brazilac Fabiano Vallim nakon što su mu otkazali smještaj u jednom apartmanu u Zadru, javljaju 24 sata.

Kako je napisao, želio je turistički posjetiti Hrvatsku te je smještaj rezervirao preko internetske stranice Booking.com. Iako nije objavio cijelu prepisku, objavio je snimku zaslona na kojoj piše kako je njegov zahtjev odbijen te da ne primaju homoseksualce.

– Otkažite rezervaciju – napisao mu je vlasnik apartmana nakon čega se Fabiano požalio na društvenim mrežama.

Njegova objava odjeknula je medijima u samom srcu turističke sezone kao velika negativna reklama za Hrvatsku.

– Neću otkazati rezervaciju sve do 30. kolovoza koliko sam namjeravao ostati. Ako vas Booking ne kazni, nadam se da ovo hoće. Uvijek sam čuo predivne stvari o Hrvatskoj i vi sigurno niste dio toga, zar ne? Bog vas blagoslovio – napisao je Vallim.

Iako sama stranica Booking od ljudi ne traži da napišu svoju seksualnu orijentaciju, komentatori pretpostavljaju kako je on to sam napisao u poruci iznajmljivaču.

Vlasnik apartmana tijekom utorka nije bio dostupan za komentar svoje odluke niti se javljao na bilo koji broj telefona.

Kako doznajemo od njegovih poznanika, vlasnik je ranije imao neugodna iskustva s gostima koji su mu devastirali apartman.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...