Cestitka_Uskrs

Cesta Maslenica – Zaton Obrovački zbog jake bure otvorena samo za osobna vozila

Zbog vjetra, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54) otvorena je samo za osobna vozila. Na autocesti A7 Draga-Šmrika i na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Jak vjetar usporava promet i na autocestama: A1 od vijadukta Božići do tunela Čelinka te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.
Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju bit će (zbog blagdana Velike Gospe) danas, 15. kolovoza, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...