Doris Pinčić Rogoznica; Slučajan susret s dragim prijateljem u Sukošanu

Omiljeno televizijsko lice, radijska voditeljica i glumica, Doris Pinčić Rogoznica, ovog ljeta doista uživa. Nakon što je rodila drugo dijete, kćerkicu Gitu, Doris je sa suprugom Borisom Rogoznicom i sinom Donatom vratila se u rodni Zadar, kako bi cijela obitelj na moru provela ljeto, piše tportal.hr.

Iako je rodila prije nepuna dva mjeseca, Doris Pinčić Rogoznica već je pokazala zavidnu liniju, a osim što uživa u pažnji koju joj poklanjaju njezini roditelji, ali i suprug, lijepa Zadranka ‘puni baterije’ i druženjem s dragim prijateljima.

Tako su se ovih dana družili sa glumicom Ecijom Ojdanić i njezinom obitelji, a sada je Doris sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i dragu fotografiju slučajnog susreta. Naime, tijekom večernje šetnje s malenom Gitom po Sukošanu, Doris i Boris naišli su na legendarnog glumca Enisa Bešlagića, s kojim je Doris surađivala u RTL-ovom showu ‘Zvjezdice’.

‘Od svih mista di smo bili u Sukošanu naletili na Enisa Bešlagića’. Napisala je ispod fotografije Doris i za to u nešto više od 12 sati dobila preko 11 tisuća lajkova.

 

Od svih mista di smo bili u Sukosanu naletili na @beslagicenis_jedini_pravi ?

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...