Dvojica muškarca pobjegli iz restorana Proto, a nisu platili račun

Na sigurnosnoj snimci restorana vide se dvojica mlađih muškaraca koji nakon večere skaču s terase kako bi izbjegli plaćanje računa. Nekoliko puta su pogledali gleda li ih itko prije nego su se dali u bijeg.

“Zaista smo motivirani kad su nam gosti zadovoljni i jako se trudimo”, rekli su nam iz restorana Proto koji se nalazi u centru Zadra kada smo ih upitali za komentar o ovom neugodnom iskustvu.

Ovakva krađa dogodila im se samo jednom u prošlosti, ali su krivca našli u blizini restorana i nakon suočavanja je pristao pokriti račun.

“Ovo ponašanje je nevjerojatno, pojeli su večeru u slijedovima i popili bocu vrhunskog vina”, opisali su nam što je dvojac konzumirao prije nego su odlučili oštetiti restoran.

Osoblju restorana, međutim, više smeta nedostatak poštovanja prema trudu i radu nego materijalna šteta koju su turisti napravili. S ovakvim gostima nisu imali puno iskustva, ali znale su ih snaći druge neugodnosti.

“Bude raznih gostiju, svađaju se s konobarima, lijepe žvakaće gume po inventaru ili gase opuške na neprimjerenim mjestima”, opisali su iz restorana neke od problema s kojima se svakodnevno susreću. Dodali su da su im najdraži hrvatski turisti.

“Oni zaista cijene dobru hranu. Zahtijevni su i znaju što žele, ali su jako zahvalni gosti”, pohvalili su ih, pišu 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...