Ekipa Kontrol biroa pobjednik drugog Memorijalnog humanitarnog turnira “Antonio Jurjević”

U vrhunskoj atmosferi malonogometnog igrališta na ŠC-u Višnjik, u finalu su bili bolji od MNK Ploča, koji su savladali rezultatom 6:1.

Finalnu utakmicu između Kontrol biroa i Ploče obilježili su “Anići” koji su napunili mrežu Ploče. Prvo je Filip Anić zabio vodeći pogodak, a ubrzo nakon njega Josip Anić zabija za 2:0, da bi pri kraju drugog poluvremena Filip povisio na 3:0.
Kristijan Šarić je na početku drugog poluvremena uzeo loptu, pretrčao cijeli teren, prevario golmana i zabio za 4:0. Odmah nakon toga Šarić je ponovno imao simultanku i odveo rezlutat na nedostižnih 5:0.
Nakon odlične asistencije Nina Jurjevića, Ploča je smanjila razliku pogotkom Matea Jovića, no Josip Anić je odlučio zatvoriti utakmicu i zadao posljednji udarac za 6:1.
U drugom finalnom susretu na turniru, onom veterana, pobjedu je izborila momčad Bistro kolodvor, koja je rezultatom 5:1 bila bolja od Crnih bobica iz Medviđe.

Jure Čulina je na otvorenju finala veterana doveo Bistro kolodvor u vodstvo, no ubrzo, uz asistenciju Gorana Burčula, Božo Miletić povisuje razliku na 2:0. Na početku drugog poluvremena Čulina zabija za 3:0, Crne bobice pokušavaju smanjiti razliku pogotkom Jure Iglića, ali Burčul donosi prevagu i najprije povisuje na 4:1, a potom i na 5:1, što je bio konačni rezultat.

Uz finalne utakmice u utorak navečer odigrani su i susreti za treće mjeste po kategorijama. U seniorskoj konkurenciji, Generacija 90, za koju je igrao i pokojni Antonio Jurjević, dobila je Young Boyss graditeljstvo Ilić, dok je ekipa Velebita iz Benkovca svladala Puntamiku u borbi veterana za treće mjesto.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...