Grdović na Viru: “Sve za ljubav što triba je žena, čovik i bevanda”

Ja znam zašto su mene stavili prvoga. Da im ne bi popija svu bevandu iza pozornice. Ali evo pisme, moji judi, doša san vam na bevandu, šalio se vidno raspoloženi Mladen Grdović (60) u ponedjeljak na fešti u Viru.

Zadarski grdelin je s Jasminom Stavrosom (63) i Zlatkom Pejakovićem (67) oduševio desetak tisuća okupljenih na “Virskoj noći”. Tri mušketira, kako su se prozvali, otpjevali su zajedničku pjesmu “Prijatelji, zovite mi nju”, a zatim ih je pozdravio i Kristijan Kapović, gradonačelnik otoka Vira, pišu 24sata.

– Niste vi samo mušketiri, ma vi ste kraljevi – poručio im je gradonačelnik. Grdović je na pozornici publiku uveseljavao šalama.

– Kad netko dobije na lotu, onda računa koliko će za te novce moći kupiti stanova, automobila, zlatnih poluga i što ti ja znam čega sve ne. Ja samo maštam koliko bih bačvi vina kupio da osvojim milijun kuna. Eto, to je ono što mene zanima – dobacio je Grdi publici. U jednom je trenutku nasamario virsku publiku pjevajući svoju pjesmu “Za ljubav ja dao bi sve”.

– Sve za ljubav što triba je žena, čovik i što – rekao je Grdović dok je publika vrisnula “more”. Pjevač se s time nije složio i dodao je kako je točan odgovor bevanda.

– Bevanda mi i je najbolja prijateljica u životu, ali je nisam okusio već danima. Ne smijem, nastupam već danima, koncert za koncertom – potužio se Zadranin. Na Viru je do ranih jutarnjih sati bilo zabavno, veselo i raspjevano, a nakon Grdovića nastupio je Zlatko Pejaković. Uz njegov hit “Nećemo noćas doma” publika je dočekala i tradicionalni Virski vatromet. Večer je završila uz pjesme Jasmina Stavrosa koji se, vidjevši gužvu na koncertu, brinuo da nekome ne bi pozlilo.

– Došlo mi je usred ovako sjajnog koncerta da se pomolim Bogu da slučajno nekome ne pozli jer nema šanse da bi se kroz ovu publiku probili specijalci, a kamoli Hitna pomoć – rekao je obazrivi Stavros.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...