Izabel Kovačić prisjetila se ljetovanja u Zadru zajedničkom fotografijom

Baš kao i mnogi koji su se ovih dana vratili s ljetovanja, i Izabel Kovačić prisjeća se divnih dana odmora na Jadranu u društvu svojeg najdražeg muškarca.

Nakon tri godine provedeno u Madridu, Mateo i Izabel Kovačić spakirali su kofere i otputovali u London gdje će hrvatski nogometni reprezentativac provesti idućih godinu dana na posudbi u klubu Chelsea. To znači još jedan novi grad na listi onih u kojima su živjeli, ali čini se kako je paru ipak najdraže kada su u Hrvatskoj. Naime, Izabel se prisjetila ljetovanja na kojem su uživali u drugoj polovici srpnja, nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Srebrni nogometaši rasuli su se tada po obali, a Mateo i Izabel veći su dio vremena proveli ljetujući s Lukom Modrićem i njegovom obitelji te prijateljima, piše Gloria.hr.

Da im je ovo ljeto, provedeno na skupocjenoj jahti kojom su plovili od Zadra pa sve do nekih od naših najljepših otoka poput Brača, Visa i Korčule, bilo uisitnu posebno pokazala je supruga hrvatskog nogometaša i vlasnica dječjeg modnog brenda. Ona se sunčanih dana prisjetila fotografijom s jahte na kojoj par, koji se vjenčao lani nakon dugogodišnje veze, spremno pozira. Da se radi o pravoj ljetnoj fotografiji vidi se i po njihovim modnim kombinacijama: ona je odabrala haljinu s motivom limuna i odgovarajući šešir, dok je on privlačio poglede u zanimljivoj košulji, a oboje su za svoje modne odabire dobili pohvale od obožavatelja.

Izabel je za svoju ljetnu fotografiju u samo sat vremena dobila 35 tisuća lajkova i gotovo 200 komentara u kojima im svi redom tepaju da su savršeni par.

 

??Voyage 2018 ??

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...