Ljetna idila Doris Pinčić Rogoznica: Guštanje u Dalmaciji s najmilijima

Televizijska i radijska voditeljica i glumica jedva je dočekala da svoj zagrebački dom zamijeni onim u svom rodnom gradu. Doris Pinčić Rogoznica sa svojom obitelji ljetne dane koristi za druženje s obitelji i prijateljima, a ne zaboravlja ni svojim pratiteljima na Instagramu pokazati kako izgledaju dani njezine sreće.

Doris Pinčić Rogoznica ne krije zadovoljstvo što boravi u svom rodnom gradu, čak mu je posvetila riječi pjesme pored fotografije na kojoj šeta s kolicima i.svojom kćerkicom Gitom. Koliko joj Zadar znači, govori i ime njenog sina, koji je nazvan po zadarskom zaštitniku sv. Donatu. S njim se fotografirala u razdraganom druženju. Lijepa voditeljica ne skida osmijeh s lica i vidi se da uživa u životu.

Doris je krajem lipnja rodila djevojčicu, a prinovi su se sigurno najviše veselili tata, glazbenik Boris Rogoznica te stariji braco Donat. Sigurno se voditeljica i glumica veseli još više kada vidi kako izgleda nakon rođenja bebice. Naime, već u bolnici i po samom izlasku iz nje – Doris je izgledala izvrsno, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...