Cestitka_Uskrs

Ministar turizma Gari Cappeli sutra na radnom sastanku u Zadru

Ministar turizma Gari Cappelli će u srijedu, 22. kolovoza 2018. godine boraviti u Zadarskoj županiji gdje će održati radni sastanak sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i gradonačelnikom Grada Zadra Brankom Dukićem i njihovim suradnicima,  predstavnicima Turističkih zajednica županije i grada te posjetiti Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone.

Radni sastanak održat će se u 10:00 sati u Turističko-informativnom centru Zadar (Palača Cedulin, Jurja Barakovića 5). U 11:30 sati ministar Cappelli posjetit će Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone 2018. (PU zadarska, Andrije Hebranga bb).

Nacionalni Stožer za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone okuplja policijske službenike i druge partnere. Glavna aktivnost novoosnovanog stožera je prikupljanje, analiza i obrada obavijesti od značaja za sigurnu turističku sezonu. Stožer je povezan s više drugih sustava od obalne straže, pomorskog prometa, nadzora cesta, kamerama HAK-a i HAC-a do kaznene evidencije MUP-a.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...