Mještani Vrsi: “Ivan je svake večeri radio u kafiću na plaži, ne čudi nas da je bio umoran”

Današnja prometna nesreća u kojoj je život izgubio 18-godišnji mladić zadarski je kraj zavila u crno. U Vrsima je nijema tišina.

Prijatelji, poznanici i susjedi kao da još uvijek ne vjeruju što se uistinu dogodilo. Pokazuju nam zatvoreni kafić na plaži u kojem je Ivan radio cijeloga ljeta, kao da i sami čekaju da se svakoga trenutka pojavi i svojim zaraznim osmijehom podigne atmosferu.

Bio je fantastičan mladić. Vrijedan. Nakon što je završio Strukovnu školu Vice Vlatkovića s ocem je radio u građevinskoj firmi, a ljeti u obiteljskom kafiću u Vrsima. Inače Ivan već nekoliko godina živi s majkom u Grbama, tako da smo ga uglavnom viđali ovdje na plaži, kaže nam mještanka.

Mladi ne znaju s kim je izašao u kobni izlazak. U automobilu je bio sam. Navodno se išao vidjeti s nekom djevojkom u Zadar. Da je bio umoran, ne čudi ih. Svake je večeri držao smjenu u Flactusu.

Bio je društven, komunikativan. Uvijek spreman na šalu i druženje. Nedostajat će nam njegov zarazni osmijeh, kaže nam nekolicina utučenih prijatelja.

Kao što smo već prenijeli, vraćajući se iz noćnog izlaska, Ivan je zaspao za volanom. Na cesti između Bokanjca i Briševa skrenuo je izvan kolnika i udario u stablo.

Posljednji ispraćaj bit će sutra u 18 sati na mjesnom groblju u Ninu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...