Modrić traži od predsjednika Reala ono što ne može dobiti; U Madridu odlučili razočarati Luku

Sapunica oko 32-godišnjeg hrvatskog reprezentativca još uvijek traje. Iako ga Real nema namjere pustiti bez odštete od suludih 750 milijuna eura, španjolska televizija Onda Cero tvrdi kako će naš igrač ustrajati u tome da mu klub ipak omogući transfer ovog ljeta, piše tportal.hr.

Naime, Luka Modrić trebao bi se ovog petka sastati s predsjednikom Florentinom Perezom i iznijeti mu argumente za svoj odlazak iz Madrida, na koji su ga prema tvrdnjama španjolskog tiska nekako uspjeli nagovoriti ljudi koji se brinu za njegovu karijeru, agent Vlado Lemić i čovjek od povjerenja Predrag Mijatović.

Dnevnik Marca naglašava da bi se Modrić mogao razočarati, jer uprava Reala nije promijenila svoj stav i nema ga namjere pustiti iz kluba.

Talijanski mediji također nisu optimisti i vjeruju da jedino što Luka može izvući iz ove situacije je novi ugovor s madridskim klubom i povećanje plaće na 12 milijuna eura godišnje.

Cijelu situaciju sve teže podnose ljubitelji nogometa u Madridu, ali Luka je njihov ljubimac i ako ostane u Realu sve će mu brzo oprostiti…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...