Nakon 12 dana i više od 90 ekipa, večeras će samo jedna podignuti pehar

Memorijalni humanitarni turnir Antonio Jurjević polako je došao i do finalnog dana.

Dvanaest dana prošlo je od prvog sučevog zvižduka, nekoliko stotina igrača nastupilo je u tri kategorije turnira, svojim nastupima predstavilo se preko 90 ekipa, a večeras će na malonogometnim terenima ŠC Višnjik samo jedan podići pehar pobjednika i zauvijek se upisati na zid prvaka.

Kao uvertiru u veliko finale seniorskog i veteranskog turnira gledat ćemo dva dvoboja za treće mjesto između Puntamike i HNK Velebit Benkovac s početkom u 19 sati, te Young Boyss Graditeljstvo Ilić i Generacija ’90 s početkom u 20 sati.

U finalnim ogledima gledat ćemo veteranski dvoboj između Crne bobice Medviđa i Bistro Kolodvor u 21 sat, a u kategoriji seniora spektakl za gledatelje priredit će ekipe Mnk Ploča Zadar i Kontrol Biro s početkom u 22 sata.

– Osim dobrog nogometa večeras očekujte i pregršt iznenađenja, te naravno dobru zabavu na kraju turnira kad će nas grupa Zaratino zabavljati do ranih jutarnjih sati!, poručili su iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

MNK Ploča prvi je postao poznat kao finalist jer je u ponedjeljak navečer pobijedio Generaciju  90 rezultatom 3:1. Pobjednici su u startu utakmice krenuli žestoko i vrlo brzo postigli tri gola. Iako je Generacija nizala napade, Jure Anić Milić je branio sve što je išlo prema golu Ploče. Na kraju je Generacija ipak uspjela malo smanjiti razliku pogotkom Šime Jakušića.

Kontrol Biro drugi je finalist seniorskog dijela natjecanja  i to zato jer je Young Boyssima napunio mrežu s tri gola. Strijelci utakmice bili su Jurica Zanki, Josip Anić i Frane Ikić.

Prva polufinalna utakmica veterana između Crnih bobica i HNK Velebit Benkovac završila je raspucavanjem šesteraca. Nakon rezultata 2:2, Crne bobice je u četvrtoj seriji raspucavanja u finale odveo Vlade Marinović.

Bistro kolodvor pridružio se Bobicama u finalu jer je s 6:2 napunio mrežu ekipi Punatmike. Jure Čulina i Goran Burčul za Kolodvor su zabili po dva gola, dok je to isto za Puntamiku napravio i Rajner Duvnjak.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...