Novi trener Reala tvrdoglavo drži Modrića na klupi; Što se zapravo događa?

Pomalo iznenađujuće najbolji igrač SP-a u Rusiji Luka Modrić i treću je službenu utakmicu Real Madrida u novoj sezoni započeo s klupe.

Naš 32-godišnji reprezentativac osvojio je s Realom u svibnju svoju četvrtu Ligu prvaka u karijeri, a zatim i srebro na SP-u u Rusiji gdje je proglašen najboljim nogometašem turnira. No, pomalo iznenađujuće nakon toga u madridskoj momčadi nikako da se nađe u početnih 11, piše tportal.hr.

Kada ga je novi trener Julen Lopetegui uveo s klupe u prijateljskoj utakmici protiv Milana i europskom Superkupu protiv Atletica, svi su vjerovali da se radi o doziranju igrača koji još nije u punom treningu. No, Modrić ne dobiva punu minutažu niti na početku Primere.

Protiv Getafea na otvaranju nove sezone španjolskog prvenstva ušao je u igru tek u 71. minuti, a protiv Girone ove nedjelje u 77. minuti.

U ovom trenutku kod Lopeteguija prednost imaju Cesamiro, Isco, Asensio i Ceballos pa se svi pitaju što se događa. Je li to osveta zato što je Luka koketirao s Interom tijekom ljeta ili nespremnost koju pokazuje da treninzima zbog koje drugi nogometaši imaju prednost?

Kako god, Real ima još jednu utakmicu protiv Leganesa sljedeće subote prije reprezentativne stanke pa ako i nju Modrić odgleda većim dijelom s klupe obući će ponovo hrvatski dres nakon finala SP-a, a da u mjesec i pol u međuvremenu praktički nije igrao ozbiljan nogomet, što je malotko očekivao ovog ljeta…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...