Objavljujemo dobitnika ulaznica za Sonus festival 2018.

Ljubitelji underground glazbe iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku party meku i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerojatan program pod otvorenim nebom.

Sonus je ove godine uspio sklopiti vjerojatno najimpresivniji program dosad.

Šef Drumcodea Adam Beyer, miljenik domaće publike i osnivač DIYNAMIC etikete Solomun i techno veteran, Chris Liebing, vraćaju se u velikom stilu. Ove godine posjetitelji mogu očekivati odlične setove redovitih izvođača Sonusa – Maceo Plexa, Marca Carole i Loco Dicea. Dolaze nam i glavni članovi Sonus obitelji, legende Sven Väth i Richie Hawtin. Naravno, miljenik Sonusa, Ricardo Villalobos će i ove godine provesti masu kroz pravo glazbeno putovanje. Raširenih ruku dočekat ćemo i techno zanatliju Luigi Madonnu kao i svemogućeg Joseph Capriatija. Na Sonus se vraća osnivač Hot Creations etikete, Jamie Jones, kao i ljubitelj publike Seth Troxler.

Mnogima omiljeni Adriatique, kao i glavna imena iza Innervision’s etikete Âme DJ i Dixon vratit će se ove godine na Sonus, dok će Enzo Siragusa predstaviti FUSE ekipu. Za “deep” i minimalniji zvuk bit će zaduženi Raresh i Praslea, poznatiji kao duo Praslesh, a pridružit će im se rumunjski kolega Rhadoo, dame Dana Ruh, Sonja Moonear i čarobnjak Perlon etikete Binh.

MEAT, Tale Of Us, Eats Everything, Butch, Nicolas Lutz, Kölsch, D’Julz, Agoriai Dorian Paic pridružit će se na proslavi Sonusovog 6. rođendana, a od Jackmastera i Peggy Gou očekujemo da nam donesu najbolje od house, disco, techno glazbe i svega između. Panorama Bar rezidenti Ryan Elliott i suosnivač Giegling etikete Konstantin nastupit će po prvi put na festivalu. Valentino Kanzyani i Ian F. predstavit će nam slovensku scenu.

Za tvrđi zvuk bit će zadužen Rødhåd, a pridružit će nam se i miljenici domaće publike Pan-Pot i Len Faki. U kolovozu Sonus će ugostiti i glavne dame europskog techno i house zvuka, Charlotte De Witte, Nastiu i Jennifer Cardini, dok će njen dublji i mračniji techno zvuk po prvi put na Sonus donijeti Amelie Lens. Zadnje ime prvog izdanja Sonusovog lineup-a je Recondite koji će na plaži Zrće nastupiti live.

Sonus je prošle godine sklopio suradnju s festivalima Junction 2 i Movement koji će I ove godine imati svoje partije na Sonusu. 2018. će još nekoliko partnera održati partije na plaži Zrće – The Peacock Society iz Francuske, belgijski klub Fuse, švicarska techno meka Nordstern, poznati mediji elektroničke glazbe Resident Advisor i XLR8R.

Prema izboru fanova magazina Resident Advisor, Sonus je jedan od deset najboljih svjetskih festivala u kolovozu!

Kako smo obećali u nagradnoj igri od petka Antena Zadar daruje dvije ulaznice (1×2).

Sretan dobitnik je Davor Rogina koji na Sonus vodi pratnju po izboru.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...