Oglasio se Booking.com, prekinuli su suradnju s Identity apartmanima: “Ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije!”

Kompanija Booking.com očitovala se na diskriminirajuće ponašanje vlasnika smještajne jedinice u Zadru nakon što je objavljena prepiska razgovora u kojemu je isti odbio gay par.

“Žao nam je čuti da iznajmljivači iz bilo kojeg razloga diskriminiraju svoje goste. U kompaniji Booking.com ne toleriramo niti jedan oblik diskriminacije i ako saznamo da na našoj stranici postoji vlasnik smještajne jedinice koji je uključen u diskriminirajuće ponašanje mi prekidamo suradnju s tim iznajmljivačem i uklanjamo njegovu smještajnu jedinicu s naše stranice.

Zbog postupka iznajmljivača, prekinuli smo suradnju s istim i radimo na tome da pomognemo našem gostu pronaći alternativni smještaj”, stoji u očitovanju kompanije Booking.com, prenose Vijesti.hr.

Podsjetimo, u jeku turističke sezone Hrvatskom, ali i šire odjeknuo je skandal u kojem je Fabiano Vallim iz Brazila želio sa suprugom rezervirati smještaj u Zadru preko portala Booking.com no iznajmljivač ga je odbio jer mu je zasmetalo što je riječ o gay paru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...