Ostaje u Realu, Modriću dali ugovor kao Ramosu, plaćeniji tek Bale

Luka Modrić je napokon održao sastanak s Florentinom Perezom i nakon toga odlučio kako ostaje u Real Madridu, koji će mu bitno povećati godišnju plaću, sa sadašnjih sedam na 10 milijuna eura godišnje.

Epilog je to višetjedne sapunice oko toga gdje će najbolji hrvatski nogometaš nastaviti karijeru. Vijest o Modrićevoj konačnoj odluci donose Marca i AS, madridski mediji koji temeljito prate Real i u pravilu su oni ti koji u javnost plasiraju informacije iz Kraljevskog kluba.

Cijela priča oko Modrićeva možebitnog transfera u Inter krenula je nakon Svjetskog prvenstva na kojem je Luka proglašen najboljim igračem. Ubrzo poslije toga počeli su s Apenina stizati signali kako je Inter započeo veliku operaciju dovođenja Modrića i već uspostavio određene kontakte s njegovim zastupnicima.

Čim se priča zakotrljala u svim ne samo španjolskim već i europskim medijima, oglasio se predsjednik Perez ispalivši kako “Modrić može ići, ali za 750 milijuna eura”.

Trebao je to biti signal Nerazzurrima da odustanu, ali oni su i dalje ustrajali i imali plan kako istovremeno dovesti Modrića i ispoštovati financijski fair-play: htjeli su dovesti Modrića na jednosezonsku posudbu, i za to bi odmah platili 15 milijuna eura, s tim da bi u ugovor bila ugrađena i obveza kupnje idućeg ljeta za još 25 milijuna.

Perez uspio u svom naumu
Sve se to događalo dok je Modrić bio na odmoru, a kad se vratio u Madrid znalo se da će ključan biti njegov sastanak s predsjednikom Perezom koji nipošto ne bi htio izgubiti još jednu svjetsku klasu nakon što su Cristiana Ronalda ovog ljeta prodali u Juventus.

Marca i AS javljaju kako je dogovoreno da će Modrić za ostanak u Realu dobiti novi, značajno poboljšani ugovor. Sadašnji mu vrijedi do 30. lipnja 2020., a novi bi trebao biti duži i s godišnjom plaćom od 10 milijuna eura, jednako koliko ima i Sergio Ramos. Od njih dvojice u svlačionici Reala plaćeniji će biti samo Gareth Bale…, piše Gol.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...