recite zbogom navici korištenja 3,5-milimetarskog analognog utora

Ovogodišnji iPhonei dolazit će bez adaptera za slušalice

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kada je Apple, predstavljajući iPhone 7, povukao kontroverzan potez uklanjanja 3,5-milimetarskog utora za slušalice, donekle se u očima zagriženih ljubitelja slušanja glazbe (na svemu osim Appleovim slušalicama) “spasio” pakiranjem pripadajućeg adaptera uz iPhone. Kupci iPhonea 7 i kasnijih modela do sada su uvijek tako u paketu s uređajem i Lightning slušalicama dobivali i adapter s Lightning priključka na 3,5-milimetarski. Do sada, kažemo.

Naime, prema novim informacijama Apple će ove jeseni predstaviti čak tri nova modela iPhonea o čemu smo već izvještavali. No, CNet doznaje kako niti uz jedan od tih modela spomenuti adapter neće biti isporučivan. Prvi se puta ova informacija pojavila prije nekoliko mjeseci kao špekulacija, a sada se navodno radi o iz više izvora potvrđenoj činjenici.

Vlasnicima budućih generacija iPhonea tako će preostati da se koriste pripadajućim Lightning slušalicama, 150 dolara “teškim” bežičnim AirPodsima, ili pak da Appleu daju još 9 dolara za Lightning-to-3,5mm kabel, piše Bug.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar