Posao iz snova; Traži se osoba da putuje svijetom i pije gin

Ako ste ljubitelj gina, imamo dobru vijest za vas – postoji posao koji od vas traži samo da putujete svijetom i pijete gin.

Da, dobro ste pročitali. Proizvođač gina Bombay Sapphire te ugostiteljska tvrtka Inception Group traže globalnog ambasadora čiji bi zadatak bio putovati svijetom 80 dana i piti gin. Posao je osmišljen u svrhu promocije novog bara u Londonu, Mr Fogg’s Society of Exploration, inspiriranog romanom Julesa Verna Put oko svijeta u 80 dana. Iako je riječ o promociji londonskog puba, nigdje nije naglašeno da kandidat mora biti iz Velike Britanije, tako da…

Sretnik koji bude odabran od kolovoza do studenog posjetit će Mumbai, Hong Kong, San Francisco, New York i Lisabon, prenosi Index.hr.

Putovanje će morati zabilježiti fotografijama i tekstovima koji će se objavljivati na društvenim mrežama. Putem će morati prikupljati i razne biljke i začine koje ga oduševe kako bi pri povratku u londonski bar mogao napraviti vlastiti koktel pod nazivom Around The World.

Natječaj ne navodi direktno kolika je plaća pa se čini da će ambasadoru biti podmireni svi troškovi, no da redovitu plaću ipak neće primati.

Prijaviti se možete ovdje do 27. kolovoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...