Prezgodna djevojka Dominika Livakovića sve više privlači pažnju

I dok se naši nogometni reprezentativci opraštaju od svojih kolega koji su napustili ‘repku’, njihove partnerice privlače pažnju na društvenim mrežama. Jedna od njih je djevojka Dominika Livakovića koja je na radost mngih, otvorila svoj profil na Instagramu, piše tportal.hr.

Ranije su se žene nogometaša vrlo često pojavljivale u svim medijima. Pohodile su brojna društvena događanja i bile su poznate poput svojih muževa, zaručnika i mladića, ako ne i poznatije. Leonarda Boban, Anica Kovač, Marija Cvitanović i Iva Balaban sinonim su za žene nogometaša. Nova generacija žena nogometaša mnogo je povučenija. O njima se ne znamo puno, a da nema društvenih mreža, za neke ne bismo ni znali kako izgledaju.

Helena Matić nije uobičajena žena nogometaša. Naime, o njoj se ne zna gotovo ništa jer su joj svi profili na društvenim mrežama bili zatvoreni za javnost. Zgodna djevojka nogometaša Dominika Livakovića, uglavnom objavljuje fotografije s putovanja, sa svojim četveronožnim ljubimcem ili svojim dragim, 23-godišnjim vratarom i ima vrlo istančan ukus za modu.

Sudeći po fotografijama jako je zaljubljena u Dominika za kojeg je navijala je i u Rusiji gdje se na tribinama pojavila s Livakovićevom majkom Manuelom, u čijem se društvu mogla vidjeti i na jedrenjaku u Zadru tijekom spektakularnog dočeka Vatrenih.

Ljubav Helene i Dominika započela kao ljetna romansa prije godinu dana, no s vremenom se pretvorila u sretnu vezu koju golupčići ne skrivaju.

Helena Matić nogometne fanove podsjeća na pripadnicu britanske kraljevske obitelji, vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle, što Heleni sigurno ne smeta.

Tamnokosa Zagrepčanka je slobodno vrijeme posvetila umjetničkom klizanju u klubu Zagrebačke pahuljice, a trenutačno studira industrijski dizajn na TTF-u & Cruzu.

 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...