PRIOPĆENJE

Pupić-Bakrač: “Prostor nekadašnje diskoteke Gotham nije više u vlasništvu obitelji Zrilić”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Marko Pupić-Bakrač poslao je priopćenje u kojem ističe da javnost treba znati da prostor nekadašnje diskoteke Gotham više nije u vlasništvu obitelji Zrilić:

“Smatram vrlo važnim izvijestiti javnost da poslovna zgrada veličine 2346 m2 i pripadajuće dvorište veličine 550 m2  u kojoj se nalazio fitness centar Omnia, prostor nekadašnje diskoteke Gotham nije više u vlasništvu obitelji Zrilić.

Taj prostor bio je vlasništvo marine Dalmacija  koju je izgradio legendarni Zadranin Stanislav Antić. Privatizacijom marina Dalmacija postaje vlasništvo International Seaport Managementa tvrtke Zdenka Zrilića i Hypo banke, registirane u Vaduzu.

Zgrada i dvorište u kojoj se donedavno nalazio fitness klub Omnia na misteriozan način 2011 godine iz vlasništva marine Dalmacija prelazi u vlasništvo tvrtke Tampa d.o.o a 2018 godine iz vlasništva tvrtke Tampa d.o.o u vlasništvo tvrtke Real Value d.o.o.

Direktor tvrtke Tampa d.o.o je Zdenko Zrilić dok je tvrtka u vlasništvu tvrtke Herbula d.o.o čija je vlasnica Natalija Zrilić  kćer Zdenka Zrilića. Vlasnici tvrtke Real Value d.o.o su Grga Zrilić sin Zdenka Zrilića i Milan Baković.

Od 2013 godine na navedeni prostor založno pravo u visini od 2 500 000 eura polaže ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK D.D. RIJEKA a od 04.07.2018 godine vlasništvo prostora prelazi u ruke OTP banke. Od tada fitness klub Omnia nije u funkciji.”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

P.S  Eppur si muove ( ipak se kreće )

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar