Stipe Žunić podržao humanitarni turnir Antonio Jurjević

U nedjelju je održana četvrta večer Memorijalno humanitarnog turnira Antonio Jurjević. Jedan od posjetitelja u nedjelju bio je i proslavljeni hrvatski atletičar u bacanju kugle Stipe Žunić koji se za vrijeme turnira fotografirao s braćom pokojnog Antonija Jurjevića, Karlom i Josipom.

U nedjelju se igralo osam utakmica, od kojih je najzanimljivija bila ona između MNK Murvica i Zadranke. Nakon rezultata 3:3 uslijedilo je raspucavanje šesteraca gdje je Zadranka uspjela doći do gola više i na taj način izbacila Murvicu s trunira.

Generacija 90 napunila je mrežu Višnjika i to čak s osam golova, a najuspješniji je bio strijelac Stipe Vujević koji je u mrežu Višnjika zabio čak šest komada. Konačni rezultet utakmice bio je 8:1 gdje je za Višnjik jedini gol zabio Đani Milin.

Ekipa Krneze prošla je u daljnji krug natjecanja, u nedjelju je bila bolja pd Rodaljica rezultatom 4:2. Strijelci za Krnezu bili su Frane Čolak i Ante Barjašić.

Petrčanci su izgubili borbu za prolazak jer je ekipa Bodulera bila jača. Marino Šarin je za Bodulero zabio dva pogotke, a njemu se pridružio i Ivan Pavin tako da je konačni rezultat bio 3:2 za ekipu sa zadarskih otoka.
Sokolov zadnji let u nedjelju zasigurno nije bio i posljednji jer je Josip Gagula u mrežu Raštane Kanela zabio dva gola.

Young Boyss Graditeljstvo Ilić zabili su četiri gola Voštarnici, stirjelci su bili Nediljko Abramović, Dragan Ilić, Mario Šendula i Josip Župan.

Kontrol biro zadao je dva udarca Sindikatu policije RH i na taj ih način izbacio iz daljnjeg natjecanja. Polovanija je Terminu uvalila čak pet komada, a strijelci su redom bili: Kristijan Kokić, Danijel Toman, Stipe Šušić, Zvone Glavan i Mate Margarin.

Raspored utakmica za ponedjeljak:

Na terenu A igraju:
19:45 MNK BRODARICA – CB NITA
20:30 MNK TIN – POSEDARJE
21:15 MNK SMILJEVAC – MNK ZEMUNIK
22:00 MNK UGLJAN – MNK PLOČA
22:30 KARAKTERI – KONTROL BIRO
Na terenu B igraju:
19:45 LOVINAC- VRČEVO
20:30 HITNA 194 – SV.PAVAO NOVI BOKANJAC
22:00 TORTUGA- BRIŠEVO
22:30 MNK STANOVI – MNK PRIMORAC LJUBAČ
Raspored utakmica za utorak
Na terenu A igraju:
19:00 ZADRANKA – SOKOLOV ZADNJI LET
19:45 MNK SINJORETOVO – CB NITA/MNK BRODARICA
20:30 SV.ANTE – HITNA194/NOVI BOKANJAC SV.PAVAO
21:15 MNK VRSI – GENERACIJA 90
22:00 ŠPADA – MNK SMILJEVAC/MNK ZEMUNIK

Na terenu B igraju:
19:45 MNK UGLJAN/MNKPLOČA – MNK LJEVICA
20:30 BILI BRIG – MNK PLOVANIJA
22:00 IDASSA NADIN – KK DIADORA #ENTUZIJASTI

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...