Svečani doček braće Fantela večeras na Narodnom trgu

Zadarska braća jedriličari Šime i Mihovil Fantela vratili su se u svoj rodni grad nakon osvojenog zlatnog odličja u klasi 49er na Svjetskom prvenstvu olimpijskih klasa u danskom Aarhusu. Taj veličanstveni sportski uspjeh ponovno je, nakon brojnih europskih i svjetskih te olimpijskih odličja, proslavio zadarsko i hrvatsko jedrenje i sport uopće.

Pozivaju se sve Zadranke i Zadrani, gosti i posebno svi zadarski sportaši i ljubitelji jedrenja na Narodni trg, danas, u ponedjeljak, 13. kolovoza, u 20.30 sati, kako bi zajedno sa svjetskim prvacima podijelili radost i ponos. Obitelj Fantela navikla je Zadrane na najviša sportska dostignuća, proslavila naš Zadar.

Povodom osvajanja Svjetskog prvenstva olimpijskih klasa u klasi 49er, zadarske jedriličare Šimu i Mihovila Fantelu te njihov stručni tim primit će gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić sa suradnicima u Maloj vijećnici gradske uprave, u 20 sati.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...