lopovi ne miruju

U jednom danu provaljeno u šest stanova, obrt, dva automobila, a ukradena su i dva novčanika

Arhiva AZD/Ilustracija

U protekla dva dana, u Ulici Franje Račkog u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u  vlasništvu 48-godišnjaka te otuđio nakit i novac vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu u Kalima na otoku Ugljanu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije obrta u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio smrznutu ribu i maslinovo ulje vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 34-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u jutro, u Ulici Ivana Gundulića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 62-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 32-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio navigacijski uređaj vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, na parkiralištu u Ulici Ravnice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 20-godišnje njemačke državljanke te otuđio ruksak s osobnim stvarima, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 70-godišnjaka  te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Maslenici, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljani Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U srijedu u večernjim satima, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 38-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u Ulici Tazlingera Zanottija u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnje državljanke Indije, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, iz apartmana u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu 20- godišnjeg državljanina BiH. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar