U jednom danu provaljeno u šest stanova, obrt, dva automobila, a ukradena su i dva novčanika

U protekla dva dana, u Ulici Franje Račkog u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u  vlasništvu 48-godišnjaka te otuđio nakit i novac vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu u Kalima na otoku Ugljanu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije obrta u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio smrznutu ribu i maslinovo ulje vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 34-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u jutro, u Ulici Ivana Gundulića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 62-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 32-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio navigacijski uređaj vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, na parkiralištu u Ulici Ravnice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 20-godišnje njemačke državljanke te otuđio ruksak s osobnim stvarima, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 70-godišnjaka  te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Maslenici, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste državljani Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U srijedu u večernjim satima, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 38-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u Ulici Tazlingera Zanottija u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 55-godišnje državljanke Indije, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, iz apartmana u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu 20- godišnjeg državljanina BiH. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...