U Zadar stiže progressive majstor – Marko Felinger!

Andrologic&Friends serijal zadnjih tri godine bilježi gostovanja umjetnika iz cijele regije i inozemstva kao što su Ron Costa, Aril Brikha, Petar Dundov, Marina Karamarko, Felver te svojim radom ujedno podiže elektronsku glazbenu scenu na jednu veću stepenicu.

Ove subote, 18. kolovoza u goste u Q Bar stiže regionalni i sve popularniji progressive majstor – Marko Felinger iz Osijeka!

Za zagrijavanje i zatvaranje ove večeri su zadužene zadarske snage Andrologic & Alex Oreira, a zakazani datum ove zabave je subota 18. kolovoz 2018.

Rođen u Osijeku, u središtu istočne Slavonije, Marko Felinger je itekako poznato ime u svome gradu. Njegova prisutnost na sceni prelazi cijelo desetljeće, bilo kao izvođač ili kao organizator mnogih uspješnih projekata.

Jedan od njegovih najvećih projekata je definitivno ‘O2 Underground’ rezidencija u legendarnom klubu ‘Oxygene’ u Osijeku, koja je tada odigrala značajnu ulogu oživljavanja lokalne scene. U posljednjih 15 godina Marko je uspio predstaviti svoj zvuk diljem cijele svoje zemlje ali i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini pa čak i na dalekim Filipinima, gdje je nastupio u klubu ‘Time’ u Manili 2015. i 2016. godine. Marko je strastveni kolekcionar gramofonskih ploča i ovisnik o glazbi, opsjednut pronalaskom skrivenih dragulja iz glazbenih kataloga.

Njegov zaštitni znak je definitivno jedinstvena kombinacija deep progressive zvuka i techna, često usklađenih s mračnim i mističnim melodijama.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...