VIDEO Modrića oduševili u Sutomišćici: “Hvala vam od srca na prekrasnoj fotografiji”

Na, kako ga mnogi zovu, najljepšem i najposebnijem nogometnom terenu na svijetu, onome Sv. Mihovila na otoku Ugljanu u Sutomišćici, snimljena je još jedna u nizu milenijskih fotografija Šime Strikomana.

Ova je bila posvećena Luki Modriću i njegovu prekrasnom golu Argentini na Svjetskom prvenstvu, pišu 24sata.

‘Dribling prije gola Argentini i prezime našeg Luke obilježje su milenijske fotografije Šime Strikomana snimane na našem igralištu. Hvala svima koji su došli i pomogli da našem Luki zahvalimo za radost koju nam je pružio tijekom SP-a u Rusiji’, piše na Facebook stranici NŠK Sv. Mihovil uz priloženu fotografiju snimljenu proteklog vikenda.

I nisu otočani trebali dugo čekati da im se najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva javi i zahvali.

‘Želio bih se zahvaliti NK Sv. Mihovil i svim otočanima Ugljana i Pašmana na prekrasnoj milenijskoj fotografiji koju su napravili za mene. Hvala vam još jednom od srca i šaljem vam velike pozdrave iz Madrida’, našao je vremena Luka u svom zgusnutom rasporedu zahvaliti se ljudima koje je toliko razveselio ovog ljeta.

Snimanje je organizirano pod nazivom ‘Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu’, a okupilo je oko 500 sudionika na jednom od najatraktivnijih položaja za nogometno igralište u svijetu, tik uz more.

– Uz polaznike nogometne škole Svetog Mihovila, u nastajanju su se priključile brojne otočne udruge, mještani, ali i velik broj turista – otkrio je direktor TZ Općine Preko Ivan Košta.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...