VIDEO Tučnjava oca i sina u Povljani, mladić proletio kroz vrata trgovine i zadobio teške ozljede

Sve se odigralo kao u nekom akcijskom filmu. Izbila je galama u kafiću u Povljani. Ljudi su potrčali gore, a dotrčalo je i nekoliko konobara iz okolnih kafića. Došlo je do naguravanja, a završilo je tako da je mladić od oko 20 godina je proletio kroz vrata trgovine i dobio duboke rane od stakla, javio nam je čitatelj, pišu 24sata.

U zadarskoj policiji su nam potvrdili da imaju dojavu o narušavanju javnog reda i mira na trgu u Povljani na Pagu. Nešto iza jedan sat u subotu dečki su se naguravali, jedan je tijelom razbio staklo i lakše se ozlijedio, a za još dvojicom sudionika policajci tragaju.

– Sve je počelu u caffe baru gdje se otac posvađao sa sinom i ošamario ga. Uplela su se dvojica mladića od 16 i 25 godina. Stariji je nekakav boksač. Naguravali su se. Otac je otrčao do auta i odjurio, a ova dvojica su trčali za njim. Sin je ostao sjediti s nekom djevojkom na stepenicama trgovine i doviknuo dvojici dvojici da ga puste, da mu je to tata. Ovi su mu došli i rekli: “Ko si ti sad i šta s…š” i počeli se naguravati s njim. Kako je ovaj bio blizu vrata trgovine,  jedan od te dvojice ga je zakucao u vrata i mladić je proletio unutra kroz staklo! Upalio se alarm, a ta dvojica su pobjegla – ispričao nam je čitatelj koji je bio očevidac sukoba, ali je želio ostati anoniman.
Dodao je da su stigla dva policijska vozila i vozilo Hitne pomoći te su porezanom mladiću pružili medicinsku pomoć.

Video pogledajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...