Više nije moguće rezervirati apartman kod homofobnog iznajmljivača u Zadru

Vlasnici apartmana kažu kako homoseksualcima ne iznajmljuju jer su imali loša iskustva s gejevima koji su orgijali u njihovom smještaju. Brzinom munje se proširila vijest o nevjerojatno bezobzirnom iznajmljivaču apartmana iz Zadra koji je odbio iznajmiti smještaj homoseksualnom paru iz Brazila. Mladi liječnik kojeg je odbio sve skupa je prijavio Bookingu, a već danas se više ne može rezervirati taj apartman preko tog servisa, piše Net.hr.

Liječnik Fabian Vallim odlučio se smjesta požaliti Bookingu.

‘Dragi Tomislave Gospić, vrlo sam iznenađen vašim bezobraznim odgovorima. Homofobno ponašanje poput vašeg trebalo bi zabraniti u cijelom svijetu. Ipak, i dalje vjerujem u dobre ljude. Vi vjerojatno niste jedan od njih. Vjerujem da ćete razumjeti ako zadržim svoju rezervaciju do 30. kolovoza, jer je takav dogovor s Bookingom. Ako vas oni ne kazne, vjerujem da će zadržavanje ove rezervacije barem malo pomoći tom cilju. Oduvijek slušam divne stvari o Hrvatskoj, ali vi sigurno niste dio toga. Jesam li u pravu? Bog vas blagoslovio’, napisao mu je u odgovoru.

Već danas pri pretrazi na Bookingu stiže obavijest: ‘Više nije moguće rezervirati ovaj objekt’. Istog nema ni na Airbnb-u.

Podsjetimo, vlasnik Tomislav Gospić primio je upit od brazilskog liječnika koji je planirao na odmor doći sa suprugom. Gospić ih je odbio, rekavši kako ne iznajmljuju gejevima. Njegov sin kasnije je novinarima kazao kako su homoseksualci odbijeni zato jer su već imali loša iskustva s gejevima koji su u njihovom apartmanu imali orgije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...