Više od 500 sudionika snima milenijsku fotografiju u čast Luki Modriću na novom sutomiškom igralištu

Najbolji igrač Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Luka Modrić dobit će još jedno veliko priznanje. U subotu, 11. kolovoza, na novom igralištu NŠK Sv. Mihovil u Sutomišćici, snimit će se milenijska fotografija u čast osvajača zlatne lopte, s više od 500 sudionika.

Za milenijsku fotografiju i ovoga puta bit će zadužen legendarni Šime Strikoman, a snimanje će biti uvod u proslavu 22. rođendana najpoznatijeg otočnog nogometnog kluba u Zadarskoj županiji, koja će kulminirati tradicionalnom feštom „Bijela noć Svetog Mihovila“ u subotu navečer u 21 sat u Preku.

– Poslat ćemo još jednu sjajnu priču s našeg otoka, ali i s našeg novog igrališta. Luka Modrić je svojim igrama na Svjetskom nogometnom prvenstvu zaslužio da mu i na ovaj način iskažemo počast, a u snimanju će sudjelovati svi polaznici nogometa NŠK Sv. Mihovil, više od stotinu djece s Ugljana i Pašmana – rekao je voditelj omladinskog pogona NŠK Sv. Mihovil Krešimir Jaklin.

Snimanje će biti održano pod radnim nazivom „Najbolji nogometaš na svijetu na najljepšem igralištu na svijetu“. Naime, novo igralište u Sutomišćici već uoči službenog otvaranja početkom svibnja ove godine većina domaćih, ali i stranih medija, poglavito zbog njegova atraktivnog položaja tik uz more, proglasila je jednim od najljepših i najatraktivnijih igrališta na svijetu.

– Pozivamo stanovnike s oba naša otoka, Ugljana i Pašmana, da sudjeluju u snimanju milenijske fotografije i postanu dio povijesti. Naše komunalne tvrtke pružit će maksimalnu podršku organizaciji snimanja milenijske fotografije koju ćemo, uvjeren sam, još dugo koristiti kao lijepu razglednicu s otoka Ugljana i cijelog zadarskog arhipelaga, istaknuo je načelnik Općine Preko Jure Brižić.

Snimanje milenijske fotografije bit će u subotu, 11. kolovoza u 17 sati. Organizatori pozivaju sve sudionike da dođu u bijelim majicama, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Općine Preko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...