Vrsaljko sa sinom u naručju: “Ovo je najveća ljubav od svih”

Moje srce, napisao je Šime Vrsaljko (26) pokraj fotografije na kojoj drži sina u naručju. Šime, koji je nedavno potpisao ugovor za talijanski inter, postao je otac početkom lipnja kada je njegova supruga Matea rodila Brunu. Par je u vezi od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se prošle godine, pišu 24sata.

– Koliko ljubavi. Preslatki ste. Srce mi se rastopilo. To je mali nasljednik i već se vidi da će biti isti tata – komentirali su fanovi Šiminu sliku sa sinom. ‘Vatreni’ Zadranin je posebno oduševio obožavateljice koje su istaknule da ne mogu gledati fotografiju jer su preslatki.

– Ovo je najveća ljubav od svih. Baš ti pristaje – napisale su. Ostale su dodale kako im je slomio Vrsaljko ‘slomio srce’ jer ima suprugu i dijete. Dodale su kako zbog toga moraju odustati od pokušaja da osvoje nogometaša.

Vrsaljko u javnosti rijetko priča o privatnom životu, pa su se obožavateljice prošlog mjeseca iznenadile kad se pohvalio fotografijom sa suprugom. Naime, vjerovale su da je nogometaš slobodan i objava ih je rastužila. Komentirale su kako ih ‘tuga ubija’.

– Momak mi ima curu – našalila se obožavateljica.

 

My❤

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...