Zbog Snježane Mehun kasnio trajekt s Paga, ljuti putnici čekali u koloni

Poduzetnica Snježana Mehun (47) doživjela je neugodnost nakon što se njezin žuti Hummer nije mogao otključati. Svi putnici su napustili trajekt, a Snježana je s članovima posade i obitelji ostala “popravljati” automobil, pišu 24sata.

– Sretna sam i blagoslovljena što je trajekt uopće krenuo s obzirom na to da je bila orkanska bura. Nije čudno da pod takvim okolnostima otkažu vožnju – rekla je Snježana i dodala kako se kao dugogodišnji skiper iskreno divi kapetanu što je pristao po tako jakoj buri krenuti na put.

Putnici koji su putovali s poduzetnicom tvrde da je isključivo zbog nje kasnio trajekt s obzirom na to da joj se ispraznio akumulator u pristaništu Prizna i da su članovi posade tražili od osoba koje su stajale u koloni kablove kojima bi pokrenuli motor.

Snježani Mehun na trajektu se ispraznio akumulator. Nije bio kolaps, ali je kasnilo ukrcavanje jer je samo ona ostala na trajektu oko 15 minuta. Trajekt je došao s Paga iz pristaništa Žigljen – rekao je jedan od putnika, a Snježana je odmah demantirala glasine da je trajekt kasnio zbog nje i njezina automobila.

– Sa svojom obitelji bila sam na hodočašću na Pagu. Nakon što sam zaključala svoj automobil, više ga nisam mogla otključati i to je bio jedini problem. Zahvaljujući organiziranoj posadi i mojoj obitelji problem smo uspjeli riješiti za deset minuta. Trajekt zbog mene nije kasnio s obzirom na to da nisu ukrcavali putnike ni dvadesetak minuta nakon incidenta.

Cijela situacija bila joj je iznimno neugodna

Putnici su čekali u dugačkoj koloni dok su poduzetnici popravljali automobil, Ona je optužbe da je samo zbog nje kasnio trajekt negirala. Tvrdi kako se s ukrcajem nije krenulo ni 20 minuta nakon rješavanja problema…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...