2. Tradicionalni Crnilo kup, natjecanje u lignjolovu u Lukoranu

U Velom Lukoranu na otoku Ugljanu sutra se održava 2. Tradicionalni Crnilo kup, natjecanje u lignjolovu.

Natjecanje organizira U.M.Jarac u suradnji sa Š.R.D. Božava pod pokroviteljstvom Općine Preko, Caffe bar Artic Preko, Artic nautica, konoba Makara, Nevico Zadar, BBS Sport Zagreb DTD- Dežulović, Spectrum Zadar, Diving shop Codex Zadar, David Marine Zadar.

“Na prošlogodišnjem kupu privukli smo preko 50 sudionika, a ove godine očekujemo povećan broj natjecatelja, ali i samih gostiju. U večernjim satima iza mjerenja i proglašenja pobjednika pripremat će se sav ulov.

Natjecanje se održava 28.09.2018 s početkom u 17 sati iz lukoranske rive, a natjecatelje se moli da budu na rivi bar sat vremena ranije. Dozvoljeni alati za lov su sve umjetne varalice, a natjecatelje se moli na poštenje te da ne dijele ulov. Po brodici su dozvoljena dva člana, kotizacija za svakog je 50 kn a za najbolje su pripremljene vrijedne nagrade naših sponzora te pehari za prva tri mjesta i najveći kapitalni ulov. Za prijave se još možete javiti na facebook grupu U.M Jarac Lukoran u inbox ili na sam dan natjecanja do 16:00 sata.

Sav prijavljen ulov ostaje organizatoru te će biti pripremljen i ponuđen natjecateljima i posjetiteljima”, poručuju organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...