Izbornik Španjolske najavio utakmicu s Hrvatskom i poručio: “Modrić nije najbolji na svijetu, već…”

Izbornik Španjolske Luis Enrique pobjedom 2:1 nad Engleskom na Wembleyju uspješno je debitirao na klupi Furije s kojom isto misli ponoviti protiv Hrvatske u utorak. Utakmica Lige nacija igra se u Elcheu s početkom od 20:45.

Uoči utakmice s Hrvatskom, Enrique je na presici komentirao igru Hrvatske, nastup momčadi Zlatka Dalića u Rusiji te otkrio koga smatra najboljim igračem svijeta.

”Ako pričam o Hrvatskoj, onda ću pričati o Modriću i Rakitiću, ali ako moram pričati o tome tko je najbolji na svijetu, to je Leo Messi”, rekao je Enrique te nahvalio nastup Hrvatske na SP-u.

”Da, očekivao sam dobru igru Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Imaju jako kvalitetne igrače, a jaka točka im je što se brane i napadaju kao momčad. Igrači se žrtvuju na terenu, dobro se brane nakon gubitka.”

Dodao je da voli euforiju koja se stvorila među navijačima nakon pobjede nad Engleskom:

”Najbolje što možemo napraviti je učiniti cijelu zemlju sretnom. Mi smo profesionalci i moramo se pripremiti na najbolji način za ovu tešku utakmicu nakon dugog puta.”, prenosi Index.

”Imali smo dugačko putovanje, ne želim reći da su igrači umorni, trenirali su dobro, no nemam ih ovdje svaki dan da vidim kako reagiraju. Osim toga Hrvatska je drugačija momčad”, rekao je Enrique.

“Na kraju utakmice nismo pronalazili prostor prema njihovom golu i u tom segmentu ćemo morati biti bolji. Nismo uspjeli staviti loptu pod svoju kontrolu što nam je bio cilj, no to nije čudno s obzirom da je s druge strane stajala snažna momčad poput Engleske, polufinalist Svjetskog prvenstva, koja je jako riskirala na kraju utakmice”, rekao je Enrique.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...