Paula oduševila objavom o svojim slabostima: “Svako sam jutro plakala pored ormara”

Paula Sikirić 23-godišnja je djevojka, studentica fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu koja je svojim objavama na Instagramu prikupila brojne pratitelje. Paula voli istaknuti svoj modni stil, te nas redovito podsjeća kako treba voljeti sebe i svoje tijelo.

Današnjom objavom koju prenosimo u cijelosti nadamo se da će biti inspiracija i motivacija svima vama, svima koji se bore s kilogramima ili stalno traže nedostatke na svom tijelu, ovom objavom potiče svijest da nismo svi isti, niti ne možemo biti, ali i da život nije savršen i da smo na kraju krajeva i mi samo ljudi, puni mana ali i vrlina, prenosi Silueta.

Rekli su mi: “ Ne pokazuj svoje slabosti!” “ Neka misle svi da si nabolje na svijetu!” Ali zašto?! Ne želim da ti, baš ti koji ovo čitaš misliš da je život savršen. Nije brate! Skupila sam muda, navukla pretijesni badić na sebe, pokazala celulit i strije svima koji su se danas našli na plaži. Jer i ja sam čovjek prepun slabosti. Nakon mjesec ipo dana skrivanja od ljudi pa i same sebe, nakon pregriženih komplekasa, isplakanih jutra pored ormara u kojem ne stanem u ništa što nema 100% elastina u sebi. Nakon mirenja sa time da vaga pokazuje 10+ kila, nakon mjesec ipo dana poker facea, danas sam se nasmijala. Smijem se u inat svim zdravstvenim problemima, svim nakupljenim kilogramima, svim ranama iz prošlosti. Smij se samnom! Smij se životu! Legni večeras u krevet, donesi odluke, a sutra idemo zajedno osvajati svijet i smijati se kolektivno! NISI SAMA! Rekla sam ti to, kažem ti opet! P je s tobom! Ljubi, voli i bori se! Za svaki pad, nasmij se, jer kad ustaneš bit ćeš jača! Zato sutra ujutro kad se probudiš, ustani najjača do sada! I da, ne zaboravi, NISI SAMA! – Paula Sikirić.

Poanta ove priče je promicanje različitosti, svi smo jedinstvena verzija sebe i svatko od nas je po nečemu drugačiji od ostalih, stoga prvenstveno treba naučiti voljeti sebe kako bi naučili voljeti život.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...