Bez Subašića čarolija je nestala; Očajni Monaco upao u veliku krizu

Prije manje od dvije godine klub iz Kneževine iznenađujuće je preoteo PSG-u naslov prvaka Francuske, no tim je danima čini se došao kraj.

Monaco je prodao Mbappea i još mnoge mlade zvijezde te se trenutno nalazi na samom dnu ljestvice francuskog prvenstva. Ove subote odigrao je 1:1 kod Toulosea i tako ostao na 15. mjestu, s već deset bodova zaostatka za nedodirljivim Parižanima na vrhu.

Problem kluba iz Monte Carla nije samo prodaja brojnih kvalitetnih igrača, već i ozljede. Danijel Subašić uopće nije igrao ove sezone, Golovin koji je kupljen nakon impresivnog nastupa na SP-u odmah je ozlijedio gležanj, a ni Radamel Falcao nije igrao ovog vikenda, piše tportal.hr.

U svakom slučaju, teški dani za Monaco koji će pokušati protiv Atletica u Ligi prvaka popraviti dojam u utorak.

‘Protiv Toulousea smo kontrolirali utakmicu, no možemo žaliti što smo radili tehničke pogreške u pojedinim trenucima. Ipak, stav koji smo imali moramo zadržati te ići na pobjedu protiv Atletica te učiniti sve što možemo da prođemo dalje u Ligi prvaka,’ zaključio je Leonardo Jardim koji proživljava najteži početak sezone u četiri godine koliko radi u Monacu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...