Botić: “Gaženica Turcima jer mi ne znamo naplatiti kartu, vezati cimu i organizirati parking”

Turci su danas i službeno dobili Gaženicu na 20 godina!

Global Ports Holding potpisao je Ugovor o koncesiji .

U vei s tim, priopćenjem se oglasila vijećnica Marjana Botić, a mi ga prenosimo u cijelosti:

Čudno da se vrla HDZ-ova vlast nije danas pohvalila još jednim „uspjehom“ pored onog što su izabrali Gradonačelnikova intimusa za direktora Turističke zajednice.

Zato se pohvalio njihov turski vlasnik, tvrtke ZIPO na vlastitim stranicama, u kojima prije lokalnog lista objavljuju svoje reklame i promocijske poruke koju možete vidjeti na ovom linku.

Pa se tako turska firma Global Ports Holding plc, izabrana kao jedini ponuđač, na natječaju za koncesiju međunarodne putničke luke Gaženica hvali kako su danas sa odgovornima potpisali ugovor na 20 godina, kojim je u kratkim crtama HDZ omogućio da pojedinačni interes (još jednom) nadvlada javni i kojim su se najprihodovnije djelatnosti milijardu i nešto eura vrijedne luke, predale za smiješnu sumu od milijun i nešto kuna, na 20 godina, strancima koji za razliku od nas znaju a) naplatiti kartu b) vezati cimu i c) organizirati parking.

Iz Kluba Akcije mladih i Mosta želimo samo poručiti da radimo na tome da u RH svane dan kada će odgovorni za ovakve raboti postati – odgovorni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...