Brutalno spustila Bernardiću: “Životni mu je moto ‘Sve za fotelju, fotelju ni za što’. Tko ga ne zna, skupo bi ga platio”

Oponenti predsjednika SDP-a Davora Bernardića sve su glasniji.

Bero ne želi odstupiti s mjesta prvog čovjeka stranke, a svima koji ga žele smijeniti poručio je kako nisu pravi predstavnici stranke jer ih je Zoran Milanović stavio na liste za Sabor te kako isti žele SDP izručiti HDZ-u.

Ravnodušna na to nije ostala zastupnica Sabina Glasovac. Na Facebooku ga je prozvala najvećim foteljašem:

“Čujem da nas Predsjednik u nekoj jučerašnjoj emisiji optužuje da smo svi mi u Saboru jer nas je na listu stavio Zoran Milanović, bez da smo to zaslužili svojim radom. Ispričavam se svekolikom pučanstvu što sam nakon 20 godina društvenog volonterskog angažmana konačno dobila priliku zadnje dvije i pol godine zastupati građane u Hrvatskom saboru. Nadam se da vas/ih nisam iznevjerila. No, dosta o meni. To je ono što se govori. Ajmo vidjeti tko to govori. Pitam ja vas, čiji je ovo politički, možemo reći i źivotni “ratni put”? Koliko ima staža izvan poliitke? Tko ga je stavljao na raznorazne liste od njegove 18. godine? Tko je cijeli život u nekoj fotelji? I još nešto, sve što danas je, može zahvaliti Bandiću, Brumniću i Milanoviću. Prvom jer ga stvorio. Drugom jer ga održavao. Trećem jer ga je instaliranjem Rajka Ostojića za kandidata za gradonačelnika u zadnji tren spasio od potopa na lokalnim izborima i omogućio mu da i dalje nakon 20 godina života u i od politike i dalje bude “mlada nada” i “nova snaga”. Uz životni moto: “Sve za fotelju, fotelju ni za što”. Tko ga ne zna, skupo bi ga platio”, napisala je Glasovac na Facebookou.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...