Colgan demantira glasine: “Nemamo namjeru seliti Garden, o tome nismo ni razmišljali”

Kako je pisala Klubska scena, a prenijeli brojni hrvatski mediji većina festivala već je najavila datume idućih izdanja 2019. u Tisnom, ali za 2020. na Klubskoj sceni vjeruju da će se oni održati na novoj lokaciji u već spomenutoj Medeni.

– Čuo sam i ja za te glasine, ali nemam pojma tko ih plasira i odakle dolaze. Nemamo namjeru seliti Garden iz Tisnog u Trogir niti igdje drugo. O tome nismo ni razmišljali – kaže Nick Colgan, piše ŠibenikIN.

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin sve te glasine nije htio previše komentirati.

– Samo mogu reći da su to velike gluposti, a sve zlonamjernike koji bi željeli da Garden odlazi iz Tisnog moram razočarati. To se neće dogoditi – rekao je kratko Klarin.

Kako se kao ‘novo’ mjesto Gardena spominje hotel Medena koji je u jako zapuštenom stanju, pitali smo DJ Peru Fullhousa koji tamo održava uspješni Moondance festival.

– Da će se Garden preseliti u Medenu prvi put čujem od vas, tako da ne mogu ništa o tome reći osim da bi mi bilo jako drago da se to dogodi. Medena je idealno mjesto za takve festivale – kaže poznati dalmatinski DJ.

Mario Živković, vlasnik beach bara Vortex, koji ovog ljeta uopće nije radio jer su ga Colgan i Općina Tisno prijavili zbog previsoke glazbe u prijepodnevnim satima neposredno uz Garden Resort, smatra da Klarin i Colgan opet manipuliraju javnosti. Colgan je prije ljetne sezone čak i najavljivao da će napustiti Tisno ako se problem s Vortexom ne riješi.

– Da načelnik Ivan Klarin izbjegne masovnu histeriju svojih izmanipuliranih stanovnika Općine Tisno očekujemo njegovu najavu ostanka Gardena u Tisnome do 2050. godine možda i duže – kaže Mario Živković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...