Do 3. listopada prijave za Memorijal Mirka Miočića, pripremljen program s 1000 pitanja

Drugo izdanje otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića“ održat će se 6., 7. i 8. listopada 2018. godine u Zadru.

Ove godine Dan neovisnosti Republike Hrvatske pada u ponedjeljak te smo dobili jedinstvenu priliku proširiti prošlogodišnji program na način da će se svi kvizaši, osim u pojedinačnom kvizu, kvizu parova i ekipnom kvizu, dobiti priliku okušati i u 8 tematskih kvizova,  te feštarskom pub kvizu sa slučajno posloženim ekipama.

Pripremljen je program s ukupno 1000 pitanja, pri čemu će natjecatelji koji će se okušati u svim kvizovima, čak i bez izborenog finala bilo pojedinačnog bilo ekipnog kviza, odigrati najmanje 880 pitanja.

Dok za osam tematskih kvizova i pub kviz sa slučajno posloženim ekipama prijava nije potrebna, za preostala tri kviza obvezna je zasebna prijava na dolje opisane načine, pri čemu kotizacija od 50 kuna po natjecatelju pokriva igranje bilo kojeg broja kvizova na Memorijalu, a sudjelovanje nije besplatno niti za jedan kviz. Bez obzira na jedinstvenu cijenu kotizacije, prijava je obvezatna za sve igrače i za svaki dolje navedeni kviz zasebno jer pojedini natjecatelj ne mora sudjelovati u svim kvizovima.

Krajnji rok za prijavu je do srijede 3. listopada 2018. godine.

Više informacija ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...