Donosimo popis horoskopskih znakova koji se nikako ne slažu u ljubavi

Neki horoskopski znakovi kao da su suđeni jedno drugome, a ima i onih koji baš i nisu dobar ljubavni par. Znate li o kome se radi?

U nastavku provjerite zašto bi se rak trebao kloniti vodenjaka, što je problem u odnosu bika i lava te istražite još 18 loših ljubavnih horoskopskih kombinacija, koje donosi portal Atma.

BIK + BLIZANCI = ova dva znaka dosta se svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog bika.

RAK + VODENJAK = njima je teško uspostaviti povjerenje u odnosu i zato rijetko funkcioniraju dobro u vezi.

LAV + LAV = baš se ne slažu u seksualnom aspektu, ali povjerenje im je na dobroj razini. Seks nije sve, ali ako ne funkcionira – sve može završiti s puno frustracija.

ŠKORPION + ŠKORPION = izvlače ono najgore jedno iz drugog. Također su previše emocionalni.

BLIZANCI + ŠKORPION = ovo je vjerojatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno živciraju i uopće ne razumiju jedno drugo.

OVAN + RIBE = ne vjeruju jedno drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

VODENJAK + RIBE = u teoriji bi mogli funkcionirati kao par, ali nedostaje im ravnoteže i spoznaje da život nije bajka.

OVAN + BIK = često ne uspijevaju jer nisu u mogućnosti staviti na stranu svoje razlike. Unutarnja pitanja i previranja obično su uzrok kraja njihovog odnosa.

OVAN + JARAC = fizička ljubav i komunikacija ne idu im dobro. Oni se ne mogu razumjeti i funkcionirati na istoj razini.

BIK + LAV = također nisu dobri u komunikaciji i ne mogu se povezati. Trebaju nekoga tko nije tako krut, a to im je teško naći jedno u drugome. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

VAGA + JARAC = kada se u vezu počnu miješati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele da veza funkcionira, moraju se dobro pomučiti.

BIK + VODENJAK = ovom paru također nedostaje povjerenja. Teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i često nervirajuj jedno drugo. Njihove razlike jednostavno su prevelike.

JARAC + VODENJAK = nisu baš zanimljivi jedno drugome. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, onda mogu funkcionirati.

BLIZANCI + RAK = mogu biti dobri prijatelji, ali ne funkcioniraju dobro u ljubavnim odnosima. Previše su emocionalno različiti i trebaju potpuno različite stvari.

OVAN + RAK = ovo može biti jako bolan odnos. Potrebno je uložiti puno truda da bi on funkcionirao, a čak i onda veza obično ne uspijeva. Ovan i rak jednostavno nisu zadovoljni jedno s drugim.

BIK + STRIJELAC = shvaćaju život na isti način, ali izvan toga nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

OVAN + ŠKORPION = ovan svojim ponašanjem često može povrijediti osjećaje škorpiona i to čini stvari prilično napetima. Taj odnos je jednostavno pretežak.

STRIJELAC + JARAC = nisu u stanju razumjeti svoje razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

BLIZANCI + DJEVICA = ova dva znaka se stalno mijenjaju, ali ne na isti način. Međusobno se osuđuju više nego što bi trebali.

BIK + ŠKORPION = ovo je spoj koji također često završava bolno. Moraju biti potpuno usredotočeni jedno na drugo jer u suprotnom brzo izgube ljubavnu iskru.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...