Doris Pinčić Rogoznica sutra slavi 30. rođendan: “Dvadesete su mi dale i više nego što sam mogla poželjeti”

Uvijek nasmiješena i šarmantna radijska i televizijska voditeljica sa svojom obitelji još uvijek uživa u Dalmaciji. Ondje će uz najmilije Doris Pinčić Rogoznica proslaviti 30. rođendan, a našalila se kako od sutra postaje ‘ozbiljna ženska’.

Doris je omiljena upravo zbog svojih iskrenih istupa, osobito na društvenim mrežama, gdje svojim pratiteljima često otkriva pojedinosti iz privatnog života. Tako je mnoge oduševila i ovom objavom uoči rođendana.

‘Zadnji dan u dvadesetima koje su mi dale i više nego što sam mogla poželjeti’, najavila je svoj sutrašnji veliki dan na Instagramu. Radijska i televizijska voditeljica svoje je pratitelje zamolila da joj kažu ima li još nešto što mora obaviti prije proslave okruglog rođendana. Stigli su joj zanimljivi komentari, uglavnom pohvalni, kao i uvijek do sada.

‘Nastavi samo tako, super si!’, ‘Ništa, samo uživaj, to je ionako broj, bitno je ono kako se osjećaš’, ‘Ti si zaista postigla puno u 20-ima i nastavi uživati u tome’, ‘Izgledaš kao da si tek ušla u dvadesete! Bravo!’

‘Živim ono što sam htjela živjeti. Imam sve što mi treba i beskrajno sam zahvalna’, izjavila je ranije. Da uživa u braku i roditeljstvu te da je odlična u onome što radi, možda najviše pokazuje činjenica da je od prvog pojavljivanja na malim ekranima postala i ostala miljenica publike, piše tportal.hr.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...