Glasovi predstavnika zemalja iz regije; Evo tko od susjeda jedini nije izabrao Luku kao najboljeg

Hrvatska je jučer u Londonu na dodjeli FIFA-ine nagrade The Best dobila najboljeg nogometaša svijeta, a tu titulu ponio je, kao što sada već svi znate, veznjak Real Madrida i hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije izašao je kao najbolji iz troboja u kojem se našao s Mohamedom Salahom i Cristianom Ronaldom, a pobjedu je najvećim dijelom ostvario zbog sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje su “nagovorile” glasače da ga odaberu.

Naravno, kao i nakon svakog izbora koji je transparentan, zanimljivo je vidjeti kako je tko glasovao pa se tako može vidjeti da su i neki nogometaši poput Lionela Messija, Raphaela Varanea, Antoinea Griezmanna ili Edena Hazarda također dobili pristojan broj glasova.

Glasovi iz regije

Posebno je zanimljivo pogledati kako su glasovali kapetani reprezentacija regije pa je tako srpski kapetan Aleksandar Kolarov svoj glas dao Lionelu Messiju, izbornik Krstajić Ronaldu, a Milan Rašević, predstavnik medija, Kylianu Mbappeu.

Slovenski predstavnik medija Denis Sabadin glas je dao Luki, a isto su učinili izbornik Tomaz Kavčić i kapetan Bojan Jokić. Kapetan Crne Gore Stevan Jovetić glasovao je za Modrića, a izbornik Ljubiša Tumbaković učinio je isto, piše Net.hr.

Kako su glasovali ostali predstavnici iz regije, ali i cijelog svijeta možete pogledati OVDJE.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...