Cestitka_Uskrs

Hajdukovci Grdoviću otkazali nastup jer se grlio sa Šukerom: “Ovo me jako rastužilo”

Volim sve klubove, a najviše Hajduk i našu reprezentaciju. Očito ima ljudi kojima nije drago da je Hrvatska bila druga na SP-u, rekao je Mladen Grdović (60). Zadranin je 13. listopada trebao pjevati na ‘Biloj noći’ u Kölnu. Nastup je međutim otkazan jer su, stoji u njihovom dopisu menadžeru Ljubi Šeperiću, članovi Upravnog Odbora udruge nezadovoljni Mladenovim pjevanjem i grljenjem s Damirom Vrbanovićem i Davorom Šukerom za vrijeme Svjetskog prvenstva u Moskvi.

– Razlog zbog kojega je otkazana ‘Bila Noć’ sigurno nije podržavanje reprezentacije od strane Mladena Grdovića kao što je navedeno u objavi. To je laž, poslali smo mail o otkazivanju nastupa – poručuju iz Društva prijatelja Hajduka Köln, pišu 24sata.

Međutim u mailu su napisali upravo rečenicu o njihovom nezadovoljstvu grljenja Grdovića s čelnicima HNS-a. Dodali su i da im se ne sviđa ni podrška koju je Mladen dao Zdravku Mamiću.

– To je nebuloza. Kakve veze Mladen ima s Mamićem? Mamić nije ni bio u Rusiji – začudio se Ljubo Šeperić, Grdovićev menadžer.
Zadraninu su otkazali nastup još u srpnju no njegovu sliku do danas nisu uklonili s najave na njihovoj web stranici. Reklamiraju ga dva i pol mjeseca nakon otkazivanja. I Šeperića i pjevača smeta što su Mladenove slike i dalje prisutne. Smatraju da na račun Grdovićeve popularnosti žele prodati što više ulaznica, a potom publici reći da je Mladen zeznuo i nije došao na nastup. Iz Društva prijatelja Hajduka Köln kažu da se ulaznice nisu tiskale a niti neće jer se Bila noć 13. listopada neće održati.

Mladen je ljut jer, unatoč upozorenjima njegova menadžera da maknu najavu, i dalje reklamiraju Grdovića na ‘Biloj noći’ u Kölnu.

– Pjevao sam Hajduku i njegovim klubovima bez šoldi, bez ičega. Meni je to čast. U siječnju pjevam na Biloj noći u Beču, sljedeće godine idem Hrvatima u Kanadu. Nikog ne smeta što sam se grlio po Moskvi. Vjerujem da u Kölnu ima netko tko radi protiv Hajduka. Ovo me je jako rastužilo – rekao je Mladen.

Društvo prijatelja Hajduka Köln ogorčeno je na njihov istup jer kažu da su udruga koja ima potpisan ugovor s NK Hajduk i imaju više od 400 članova.Zato su ih začudile Mladenove riječi da ni Hajduk ni Torcida nemaju ništa s ekipom iz Kölna.

Pjevač voli sport od malih nogu. Osvajao je medalje u veslanju. Pobornik je fair playja, emotivac je i ovakve igrice ga bole. Strastveni je navijač Hajduka i smeta ga kad se ružne stvari vežu uz ime najdražeg mu kluba. Koliko voli Hajduk svjedoči i činjenica da je 2010. napravio prvu tetovažu u životu. Na desnoj si je ruci tetovirao Hajdukov grb i ispisao riječi ‘sto godina Hajduka’. Tako se zove i pjesma koju je posvetio omiljenom klubu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...