Cestitka_Uskrs

Hoće li katastrofalan poraz Hrvatske ostaviti Modrića bez titule nogometaša godine?

Hrvatska neće po dobrome pamtiti ovaj utorak i gostovanje kod Španjolske, a poraz 6:0 ušao je u povijesne knjige kao najteži naše reprezentacije.

S obzirom da se radi o Ligi nacija, novom natjecanju koje ni ljubitelji nogometa još nisu u potpunosti prihvatili, ne radi se o pretjerano dramatičnom neuspjehu, ali mogao bi imati negativne posljednice i to za kapetana hrvatske reprezentacije, piše tportal.hr.

Naime, Luka Modrić vodi bitku s Cristianom Ronaldom u izboru za nogometaša godine, a nakon srebra na SP-u u Rusiji dobio je prednost kod neutralnih ljubitelja nogometa i stručnjaka pa je Portugalcu preoteo Uefinu nagradu za igrača sezone, a smiješila mu se i Fifina The Best.

No, ovaj težak poraz uoči gala večeri u Londonu 24. rujna mogao bi prevagnuti na stranu Ronalda i izbaciti iz računice faktor hrvatske nogometne reprezentacije koji je Modrića gurao u ulogu favorita. Ne pomaže ni to što je nakon SP-a dosta sjedio na klupi Reala i već puna dva mjeseca čekamo na njegova briljantna izdanja na koja smo navikli.

U svakom slučaju, Modriću brodolom u Elcheu nije trebao, a bilo bi dobro za njega da se nešto slično ne dogodi u sljedeće tri utakmice Lige nacija, jer u tom slučaju ne bi imao nikakvih izgleda osvojiti Zlatnu loptu France Footballa, još prestižniju nagradu za nogometaša godine koja se dodjeljuje u prosincu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...