I godinu dana od otvaranja i dalje svakodnevne prometne pizdarije na rotoru na Meladi

Čak i nakon punih godinu dana otkada je na Meladi, točnije u ulicama Ivana Meštrovića i Franje Tuđmana, u promet pušten rotor – Zadrani i dalje svakog dana rade pizdarije vozeći se njime.

Naime, ili ih nije briga ili pak ne paze, da ne kažemo da ne razmišljaju, i dalje vozeći ulicom Put Nina prema ulici Franje Tuđmana velika većina naših sugrađana umjesto obveznog smjera kretanja kroz rotor suprotno od kazaljke na satu, svoje prometovanje usmjerava kao da rotor tamo nije – vozeći ravno.

Baš kao što prije godinu dana na licu mjesta nakon otvaranja ovog prometnog čvorišta nisu postavljeni adekvatni usmjerivači te upozorenja o smjeru kretanja, ista je situacija i dan danas.

I fotografija koju nam je poslao čitatelj govori u prilog prometnoj zbrci i lošem rješenju. Svakodnevno kretanje u krivom smjeru i vožnja ravno od Puta Nina prema Tuđmanovoj nastavit će se dok se ne dogodi nešto loše. Pa ćemo opet učiti na tuđim greškama i govoriti kako je kriv netko drugi, treći.

Ovaj put upozorenje izdajemo građanima – pamet u glavu dok ne bude kasno. Oni koji su na vas trebali misliti imali su prečeg posla.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...