“Jebem vam mater da vam jebem, bezobraznu”; Snimka iz Zadra zabavlja internet

Srpski trener Željko Obradović, jedan od najvećih u povijesti europske košarke, gostovao je prošlog vikenda sa svojim Fenerbahčeom na prijateljskom turniru u Zadru.

Njegova momčad ponovno je osvojila izrazito jak turnir na kojem su igrali Milano, CSKA, Maccabi, Bayern i jedna kineska momčad, a u finalu su pobijedili Izraelce nakon produžetaka, prenosi Index.

Fener je dobio sve tri utakmice, a iako je riječ o prijateljskom turniru, na klupi turske momčadi bilo je vatreno. Na utakmici protiv CSKA Obradović je u nekoliko navrata potpuno poludio na svoje igrače, a jednom prilikom je u pod zakucao plastičnu ploču za crtanje akcija.

“Čuvajte loptu, jebem vam mater da vam jebem, bezobraznu”, urlao je Žoc na kombinaciji engleskog i srpskog jezika.

Potom je, nešto mirnije, svoje igrače ironično učio osnovnim postulatima košarke.

“Košarka je box-out, također. Košarka je razumjeti gdje je lopta. Košarka je dodavanje igračima koji su u boljoj poziciji. Ok?” rekao je Obradović.

Osvajač devet Euroliga poznat je kao tip bez dlake na jeziku, a najlegendarnije njegove izjave su one nakon ispadanja od Francuske na Eurobasketu u Novom Sadu. Tada je Obradović javno kritizirao svoje igrače i pobrao simpatije medija i navijača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...